Wat onze gasten vonden van Le Campagnard

Wat onze gasten vonden van deze villa:
8 reacties op “Wat onze gasten vonden van Le Campagnard

 1. Al enige jaren komen mijn vriendin en ik in september een week of drie genieten van dit prachtige huis, het zwembad, het bos, en de rust van de geweldige omgeving. Wie is er wel eens gewekt door een blaffende ree bijvoorbeeld? Wij koken graag, en alles wat we daarvoor nodig hebben kan vers gekocht worden in de omgeving. De keuken is van alle gemakken voorzien, en, heel belangrijk, van het goede gereedschap! Alles wat ik leuk vind aan Frankrijk is er in de buurt: oude stadjes, kastelen, gezellige markten, brocanteriën, goede restaurants, wijn (Aldi en Lidl en Le Bugue, let op de speciale wijnweken en aanbiedingen). De bakker in Belvès is ook een aanrader, de oven staat in de winkel! Maar ik maak niet teveel reclame, anders zit het dadelijk vol!

 2. Wij hebben in augustus 2016 genoten van het huis, het zwembad en de omgeving. Het was een paradijs om er te zijn, afgelegen en toch in de directe omgeving leuke plaatsen zoals Belves e.a. We hebben veel gefietst naar en langs de Dorgdogne en natuurlijk genieten aan het zwembad en alle comfort in en om het huis. een weldaad!

 3. We zijn net terug van een heerlijke vakantie in deze villa in de Dordogne. Dit huis is een echte aanrader voor families die gesteld zijn op privacy en/of heerlijk willen genieten van het royale zwembad en uiteraard de prachtige omgeving. Onze hond moest thuis weer even wennen, want wat heeft ze daar een ruimte gehad. In het huis ontbrak het aan niets en was er ruimte genoeg. Vanwege een temperatuur van boven de 40 graden in de eerste week, kwam het zwembad goed van pas. Het slapen op de eerste etage is dan wel erg benauwd, ondanks de ventilatiepalen. De tweede week een aantal stevige buien gehad met onweer, maar voor afkoeling was dat een welkome afwisseling. Verder hebben we wat dorpen en kastelen bezocht. Zowel de kinderen als de ouders hebben het prima naar hun zin gehad. Een echte aanrader dus. Net als in het gastenboek schrijven we ook hier bedankt en tot ziens, want terugkomen doen we zeker. Tanja, nogmaals bedankt voor de hulp.

 4. Le Campagnard is een mooi huis op een stille plek in een landelijke omgeving. Wij zijn net terug en hadden geweldig weer (30 graden eind juli), dus hebben we veel in en aan het heerlijke zwembad gelegen. De omgeving is mooi met leuke oude dorpen zoals Belves, Sarlat, La Roque Gageac en Domme. Iets verder weg vind je Bergerac (inderdaad, van Cyrano) met een paar goede wijnhuizen in de buurt en Montignac, met de beroemde grot van Lascaux. Dichterbij is het vooral de moeite waard om een bezoek te brengen aan de grotten van Maxange. Verder zijn er leuke kastelen en een paar kloosters die de moeite van een bezoek waard zijn.

 5. Met (maximaal) 5 personen en 2 poedels 3 weken (Juni)vakantie gevierd in Le Campagnard.
  Mooi huis in zeer rustige omgeving. ( 1 auto per week en heel af en toe wat wandelaars)
  Iedere dag buiten ontbijt en diner en s’middags even in het zwembad.
  Golfbanen in de buurt, zondag de markt in st Cyprien, terrasje in Belves en mooie wandelingen, druk druk druk.
  Af en toe wat ruzie met de stroomvoorziening , maar na 3 weken eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan.

 6. Dit jaar weer op vakantie geweest, nu met onze zoon en zijn vriendin en nu verbleven wij in Le Campagnard. Ook dat is ons uitstekend bevallen, jammer dat het weer niet zo geweldig was maar het huis maakte alles wel weer goed. Ondanks het mindere weer konden we er toch leuke avonden van maken met de houtkachel. Kortom ook zeker een aanrader voor iedereen die wil genieten van een rustige vakantie. Dus zoals het er nu uit ziet, tot de volgende keer maar weer.

  P.S. Nog even onze dank aan Tanja voor de hulp die zij heeft geboden toen wij een dokter nodig hadden.

 7. Een heerlijke vakantie gehad in september 2011 met veel zon en warmte. Een schitterend huis met veel privacy. Een prachtige omgeving met mooie kastelen. Leuke middeleeuwse dorpen. Leuke markten. Een gebied om nog eens weer te bezoeken.

 8. Le campagnard / 30-07-2011-06-08-2011 / 5 jongeren

  Prima huisje! Mooi ingericht, zwembad was heerlijk, Ligt in een rustig gebied, de tuin is mooi en de baas is ook aardig!

  Als je voor je rust op vakantie gaat moet je zeker hierheen gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *