Le Campagnard

Het huis

Le Campagnard (vernoemd naar onze vader Jur Boer die dit huis gekocht heeft en hier 15 jaar heeft gewoond) is geschikt voor maximaal 6 personen. Er is beneden één 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer en apart toilet, openslaande deuren naar het zwembad. Boven bevinden zich nog twee 2-persoons slaapkamers, een moderne badkamer met toilet. Het huis is knus ingericht en heeft een warme, sfeervolle uitstraling. Voorzien van houtkachel, televisie met alle Nederlandse tv zenders, dvd speler, cd speler en draadloos internet (wifi). En voor de gemakken ook een wasmachine, vaatwasser, ruime koelkast met vriesvak, lange waslijnen buiten en apart droogrek, oven/combimagnetron, zeer uitgebreid geoutilleerde keuken. Kinderbedje aanwezig, en op aanvraag ook een kinderstoel.

Op de dag dat u aankomt staan de bedden lekker opgemaakt. U pakt de auto uit en de vakantie kan beginnen.

De villa ligt op 3500 m2 eigen grond, omgeven door veel bomen, 2 km van het centrum van Belvès, met privé zwembad van 5x10m op zoutbasis (geen chloor, 100-190cm diep) met trap, zwembadalarm en een heerlijke buitendouche. Aan het eind van een weggetje, dus optimale privacy. Dit huis is privé eigendom en ligt niet in een park.